1 Ocak 2018 Pazartesi

Ilahi EVREN

Tek Evren Teorisi’ne dayali Ilahi EVREN Putuna tapanlar insani esya olarak gorur, onun icin onlarin YASAsina/DINine gore Ilahi EVREN’in YASAsina/DINine herkesin boyun egmesi kacinilmazdir. Kacmak isteyen teoriye gore baska bir EVREN olmadigindan kacacak yer bulamaz, Barbar/YASA-DISI ilan edilir, YASA-DISI isleme tabi tutulur. Halbu ki Insan’i insan yerine koyan Allah Ilahi EVREN’e tapan putperestleri de insan yerine koyarak, Muslumanin boyle kafirlere “Senin YASAn/DINin sana, benim YASAm/DINim bana” demesini emreder. EVREN(Alemler) de Allah’in bir yaratigidir, onlar Allah’in IZNi olmadan kendilerine yuklenmis olan EMIRLER(PROGRAM) disina cikamazlar. Allah insani esya olarak gorseydi ona da Alemlere yukledigi PROGRAMlara benzer program yukler onun YASAsi/DINi disina cikmasini engellerdi. Allah bunu Insan’a layik gormemis, onu esya yerine degil Insan yerine koyarak Kafirlerden bile olsa YASAsinin/DINinin onun YASAsi/DINi oldugunu Kafirun Suresiyle beyan etmistir.

Ilahi EVREN Putperestlerine gore HEYA “YASA/DIN Ilahi EVREN’in YASAsi/DINidir, senin/benim YASAm/DINim olmaz, onun icin de bu Ilahi EVREN YASAsi/DINi herkese esit olarak dayatilir” Ilahi EVREN’in YASAsini/DINini kabul etmiyen, buyursun ciksin EVREN disina, yoksa yok edilmeyi hakketmis demektir.

Aizim Adeimantus sordu: “Peki ama bu EVRENsel YASAyi yururlukte tutma, dayatma yetkisi kimde olacak?!

El Cevap : Tabii ki ona Aziz Paul’un da ongordugu gibi Ilahi EVREN karar verecek, Ilahi EVREN yurutme yetkisi verilenleri en etkili fiziksel araclarla, silahlarla techiz edecek. Ayrintilar icin bakiniz Ilahi EVREN’in Aziz Paul’e vahyettigi RUM 13.1-7. “13” Ugursuz bir rakamdir demeden bakin lutfen Azizim Adeimantus.

Simdi Ilahi EVREN’e tapinanlarin imanlarinin temelini sarsan Paralel EVRENler, CokluEVRENler Teorileri icat edilmis bulunuyor. Ilahi EVREN Putperestleri bu teorileri kendi TEK/YEK-EVREN teorilerine nasil bir cambazlikla indirgiyorlar??!! Lutfen siz sorusturun.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TC Seriati'nin Temal Esaslari

   TC SERIATININ TEMEL ESASLARI   Baslangic Esaslari  Isbu ANAYASA, Kutsal Roma Imparatorlugu'nun tanrisi olumsuz Jupiter'in takipci...