1 Ocak 2018 Pazartesi

“MILLET” uzerine nutuklar

“MILLET” uzerine nutuklar
Yuzelli yil once baktik ki 72,5 MILLET olmusuz, Fransizlar’a uyup “Bu boyle olmaz, Tek MILLET olmaliyiz” dedik, herkes sandi ki “Tek Hz Ibrahim MILLET’i” olacagiz, ama tabi bu oltada yemdi. Fransizlar Hz Ibrahim MILLET’ine mi tabiydi ki?!
ATA’larimiz Amerikan Misyonerleri egitiminde, basladi HEYA’lar ciziktirmeye :
Bu Tek MILLET’i Hz Ibrahim’in MILLET’ine tabi olanlara yutturmak icin once dediler:
Devlet’in DIN’i Islam’dir. Kur’an’da boyle bir ifade olmadigi acikca ortadayken.
Fransizlar, Ingilizler, Amerikalilar sarladi “Devlet’in DIN’i mi olur” diye..bunun uzerine ATA’larimiz uyandi:
“1928 yılı "Devletin dini İslamdır." HEYA’dan çıkarılmıştır.” dediler.
Franszilar, Ingilizler, Amerikalilar geldi dediler “Bu yetmez, Devlet’in tabii ki bir DIN’i vardir; LAIKLIK”....ATA’larimiz da bunun uzerine:
“1937 yılı "Devletin dini Laikliktir." olmustur.” dediler. Tabi “din” kelimesini HEYA’da gorunmez hale getirerek, “LAIKLIK DIN/MIN degildir” Hz Ibrahim’in MILLET’ine tabi olanlara yutturmak icin.
Iste o gun bugundur, olan oldu “Tek LAIKLER MILLET’i” hayali ana mekteplerinden baslayan DEVSIRME ve BUYULEME islemlerine ragmen yurumedi.
Oldu mu size 72,5 MILLET 300 kusur MILLET.
Fakat ATA’larimizin izinden gidenler hala bu “Tek MILLET” hayalinden kurtulamadiklari icin buyulu sozlerle meydanlari, TV’leri :
Tek MILLET
Tek BAYRAK
Tek VATAN
Tek DEVLET
teraneleriyle cin, cin cinlatmaktadirlar. Fransizlar, Ingilizler, Almanlar, Amerikalilar da bu gidise NATO araciligiyla silahli destek vermekten bile kacinmamaktadirlar, ATA’larinin izinde bu DeliGomlegi HEYA sirtta INTIHAR’a niyetlileri alabildigine kusatmaktadirlar, bir an once INTIHAR etsinler de MIRAS’a konsunlar diye.
Bu gidise bir “DUR!” diyerek bu DeliGomlegi HEYA’yi sirtimizdan cikarip atabilecek miyiz?
Iste butun mesele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Halife Abdulhamid II'nin duasinin duzeltilmis hali:

" Allahım helal etmiyorum!   Şahsımı değil, ümmetimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum! Beni, benim için lif lif yolsalar, c...