1 Ocak 2018 Pazartesi

Nilgun’e cevap, Sekularo-fascistlerin isine son.

Nilgun’e cevap, Sekularo-fascistlerin isine son.
Nilgun Hanim dediniz ki " Herkes TC de seküler yasanın dindarlara dayatıldığından söz edip duruyor; ya ateistin hakları? Bir ateist her gün hoparlörleri sonuna kadar açılmış camilerden ezan dinlemek zorunda mı? Diyanetin kuran kursları için vergi vermek, İslam dini bayramlarında tatil yapmak, cenazesi camiden kaldırılmak?? Demek ki, TC de dindarın hakkı kısıtlandığı kadar ateistin de, devletin yasağı ile değil ama dindarın lehine izniyle, örneğin sakin bir sabaha uyanma hakkı kısıtlanmış oluyor. "
Bendeniz sekularo-fascistlerin kendi yasalarini diger SPEElere dayatiyor derken, sizin yukarida tasvir ettiginiz durumun bundan kaynakladigini soylemek istiyorum. Bu kadar coklu SPEElerin var oldugu bir ortamda tek-yasalcilikla herkesi mutlu edecek bir ortam olusturmaya calismak hayal pesinde kosmak, ya da daha dogrusu SPEElere hayal satmaya calisarak saltanat surmektir. Boyle ortamlarda aklederek tek-yasal zulumden vazgecilip, sekularo-fascistlerin isine son verilmeli, SPEElerin kendi yasalarina gore yasama hakki oldugu inkar edilmemelidir. Ancak SPEElerin yasalarini digerlerine dayatarak sekularo-fascistlige donusmeye haklari olmadigi da belirtilmelidir. Ben bu konuda SPEElerin kabullenebilecegi bir Taslak Protokol bile hazirladim. Bakiniz yukarida verdigim URL'e.
Ayrica dediniz ki " ... Bir kutsal metinde A B C D emirleri var. Siz B (başörtüsü) emri engellendiği için kıyamet koparıyorsunuz. Oysa ACD emirleri de engelleniyor ve hiç sesiniz çıkmıyor. "
Cok haklisiniz, SPEEler tum yasalarina sahip cikmali sekularo-fascistlerden yasal bagis, bahsis umup, bekleyecegine YASAMA HAKLARI'na sahip cikmalidirlar. Bu Muslumanlar icin de boyle olmali, Yahudiler, Hiristiyanlar ve Sekularistler icin de boyle olmalidir. Ancak yine Protokol'a uyarak, hic bir SPEEnin digerine yasalarini zorla dayatmiyacagi kabul edilerek. Boyle bir ortama gecis SPEEleri olusturan insanlarin dilegiyle gerceklestirilebilir. Diyeceksiniz ki "SPEEler arasinda cikabilecek ihtilaflari/anlasmazliklari kim halledecek?" tabii ki onlari da yine SPEEler halledecek, aralarinda gereken yasalari, yasal kurumlari olusturarak, birbirlerine yasalarini zorliyarak degil.
Iste ancak boylece sekularo-fascistlere "Tesekkur ederiz, cok calistiniz, onca yasama sistemlerimizi hokkabazlikla tek-yasalliga indirgemeye, ama bu bizi tatmin etmiyor, bizler kendi yasalarimizla kendimize hukmetmek istiyoruz, sizin vesayetinize ihriyacimiz yok, isinize son veriyoruz, hadi gule, gule!" diyerek, sekularo-fascizmin barisci yoldan isine son verilmis olur.
Akledenler insanligin basina iki dunya savasi oren sekularo-fascistlerden medet ummaktan vaz gecmelidir.
Saygilarimla, Grand Sen~or.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TC Seriati'nin Temal Esaslari

   TC SERIATININ TEMEL ESASLARI   Baslangic Esaslari  Isbu ANAYASA, Kutsal Roma Imparatorlugu'nun tanrisi olumsuz Jupiter'in takipci...