1 Ocak 2018 Pazartesi

“MILLET” uzerine Kiyamet Senaryosu

“MILLET” uzerine Kiyamet Senaryosu ;-)
Bülent Murabıt Beytullah Gültekin Çetiner : Akapelilerin "bu millet" deyip "tek millet" deyip "Türk Milleti" diyememesi gibi sen de Türk Milleti diyemiyorsun.Senin de Akapelilerden bir farkın yok. Beytullah Gültekin Çetiner : Sen Müslüman mısın? Kuran ne ifade ediyor sana? Kuran'a bak diyoruz Bülent Murabıt Beytullah Gültekin Çetiner : Siz mealci misiniz? Beytullah Gültekin Çetiner : Mealler virüslü asılcıyım ben Chevalier des Mots Bülent Murabıt : Kur'an'a gore dogrusu "Turk Kavminin Milleti" ama tabi "MILLET" kelimesiniz IT Ziya Gokalp'in virusledigi gibi kullanmakta israr edersen "Turk Nation'u" der gibi "Turk MILLETI" dersin ;-) Boylece Allah'in "KAVIM" ve "MILLET" kelimelerini birbirine hatmanlayip "MILLET"'i "KAVM"'e indirgiyerek Allah'in kelimelerini kullanilamaz hale getirirsin. AKP'nin de yaptigi diger HEYAci partilerin de yaptigi bu, HEYA'niza bakin oarada da "Hakimiyet kayitsiz sartsiz MILLETINdir" demiyor mu?! "NATIONundur" diyecegine, ya da "NATION" yerine uydurulmus "ULUSundur" diyecegine??!! Ama hele bir "Hakimiyet kayitsiz sartsiz ULUSUNDUR" deyin de "HANGI ULUSUN?" diye kiyamet koparilsin, iste bu KIYAMET senaryosundan uzak kalmak icin "MILLETindir" buyusu yapilmistir.
Chevalier des Mots : Mesela hangi ULUSun?
HEYAci : Aaa tabii ki Tur... sey HEYA ile devsirecegimiz, ITlarden (Ittihat ve Terakkiden) bu yana devsiregeldigimiz Hayali HEYAsal ULUS’un, bazilarimiz ona “TURK/KURT/ARAP/CERKEZ/ABAZA/ARNAVUT/v.b. ULUS” diyebilir, kimsenin agzina toba baglamiyoruz!!!! Fakat tarihimiz boyunca Avrupalilar bize “TURK” dediginden, neden “TURK ULUSU” olmasin ki ??!! Simdiye kadar AVRUPAlilar Osmanliya “TURKler” derken itiraz etmedik, simdi mi itiraz edecektik??!!
Chevali er des Mots : Osmanli HEYA dayatip herkesi Tek ULUS’a devsirmeye calismadi.
HEYAci : Kabahat onlarda. Eger bizim gibi HEYAlayip devsirebilselerdi simdi ne YUNAN, ne MACAR, ne BULGAR, ne ARNAVUT, ne ARAP, ne ERMENI, ne RUM hicbirsey kalmazdi, hepimiz RUMlamis sey dilim surctu TURKlemis olurduk.
Chevalier des Mots : ;-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Halife Abdulhamid II'nin duasinin duzeltilmis hali:

" Allahım helal etmiyorum!   Şahsımı değil, ümmetimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum! Beni, benim için lif lif yolsalar, c...