1 Ocak 2018 Pazartesi

Mehtap Gozukan’la “MILLET” kelimesi uzerine atisma.

Mehtap Gozukan’la “MILLET” kelimesi uzerine atisma.
Amerikan Misyonerleri pazarlamasi PutperestRomaHukukuna dayali HerkeseYekAnaYasa dayatmak ZULUMdur. Yururlukte olan hala bu IT(IttihatTerakki) giydirmesi DeliGomlegi HerkeseYekAnaYasadir, insanin Allah vergisi YASA hakkini inkar eder. engeller bu. Muslumanin/Herkesin "Senin YASAn sana, benim YASAm bana" demesini ve hayatini kendi YASAsina gore duzenlemesini engeller. Dusunun, ilkokula gidiyorsunuz, okulun girisinde Jupiyer/M.Kemal heykeli, , heykele boyun egmeden okula giremiyorsunuz?! PutperestRomali adetlerinin HerkeseYekAnaYasa'ya gore herkes dayatilmasina ornek...puta boyun egmemek icin okula arka kapidan girmek zorunda kalirdim :-( Inanin bu PutperestRomaHukukuna dayali HerkeseYekAnaYasaya gore "Ne mutlu RUM'um diyene" deseniz gercegi dile getirmis olurdunuz. Bu AnaYasa ile Amerika;ilar sizi kendi ellerinizle kendi milletlerine devsire duruyorlar, kimesnin de "gik"'i cikmiyor?! HerkeseYekAnaYasa Osmanli mirasi 72,5 MILLET'i (simdi olmustur onlar 300+ MILLT) HayaliTekMillet'e/Kultur'e devsirme aracidir. ABD bir ulkeyi dize getirdi mi ilk yaptigi onun AnaYasasinia kendi kulturune/milletine hizmet edecek sekilde degistirmektir. Ulkede de bunu 20yy baslarinda misyoner calismalariyla basarmis bulunuyor, oyle ki Lawrence bile amirlerine "burada bana is kalmadi Amerikan Misyonerleri bunlari iyi egitmis" diye yakinmakta :
"the recent reform of the constitution in Costantinople (i.e. the revolution) is entirely due to the American mission." They have so educated the country (without touching the politics) that public opinion rejoiced in reform. They have colleges all over Syria, and Asia Minor, and in Constantinople (mostly self-supporting) and in all of them the religious side is emphasised: also every school is a mission station'. Lawrence of Arabia; by J Wilson; pp.60.
"MILLET" kelimesini Z.Gokalp'in Fransiz "NATION" kelimesine benzetmek icin virusledigi sekilde kullanmaya bayilirdi, Allah'in Kitabiyla insana ogrettigi sekilde kullanmaktan kacinirdi. Bu yuzden Meclis duvarina "Hakimiyet bila-kaydu-sart MILLET'indir" diye sacma bir cumlesi hala orada kazilidir ;-) Fakat bana kalirsa siz ATAnizi/MATAnizi bir kenara birakin, kendi halinize yanmaya bakin. Siz hala musluman olarak sizin YASAnizin yururlukte oldugunu saniyor, onun(YASAniz/DINiniz) hakkinda ileri geri hukumler vermeye bayiliyorsunuz, yaniliyor, haybeye bacak salliyorsunuz farkinda degilsiniz, artik yururlukte olan sizin YASAniz/DINiniz falan degil, bugun kapi gibi tepenizde Yururlukte olan HerkeseYekAnaYasadir/Dindir, siz de ister istemez ona boyun egmektesiniz. Bu YASA/DIN sekularo-fascistlerin YASAsi/DINidir, sizinkiyle uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. ""Olmaz olur mu? VAR! Bal gibi de var!" diyen getirsin HerkeseYekAnaYasadaki o maddesini HerkesYekAnaYasaMahkemesinin onune sursun, onlar da hemen o maddenin LAIKLIK'e aykiri oldugu fetvasini vererek onu yururlukten kaldirsinlar ki Yururlukteki YASAnizin/DINinizin ne idugunu belki idrak edersiniz wink emoticon Lutfen mesajlarimi gorunmez hale falan sokmayin, nasilsa Notlarim arasinda yayinlaniyor ;-)
Mehtap Hanim siz once su "MILLET" kelimesini ATAlarinizin virusledigi gibi degil Allah'in ogrettigi gibi kullanmayi ogrenin, ondan sonra onunla bir cumle kurun ki sizi Musluman olarak Kitabimiza gore anliyabilelim, yoksa bu halde sizi anlasa, anlasa Z.Gokalp IT'i (IttihatTerakkicisi) anlar, ha bir de ATAlariniz anlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Halife Abdulhamid II'nin duasinin duzeltilmis hali:

" Allahım helal etmiyorum!   Şahsımı değil, ümmetimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum! Beni, benim için lif lif yolsalar, c...