1 Ocak 2018 Pazartesi

eMeL'cilerin de HerkeseYekAnayasasi var - eMeL (Marksist-Leninist demektir)

eMeL'cilerin de HerkeseYekAnayasasi var - eMeL (Marksist-Leninist demektir)

1. Isbu EMEL Anayasasi EVRENseldir, EVREN'nin en ucra koselerinde yasiyan, yasamis, yasayacak yaratiklari dahi kapsar ve onlari bu yasalara bagimli kilar.


2. Isbu Anayasada belirtilen kurallar kimsenin secimine birakilmis degildir, EMEL EVREN'den aldigi EVRENSEL yetikiye dayanarak oyle buyurdugu icin konmustur, bu nedenle kayitsiz, sartsiz EVREN'de yasayan, yasamis, yasayacak herkes tarafindan uyulmalidir.


3. Isbu Anayasanin uygulama yetkisi EVREN tarafindan kayitsiz sartsiz PARTI'ye verilmistir.

4. PARTI ancak EVREN'e karsi sorumludur.


5. EMEK KOMUNIZM gerceklesene kadar KUTSALdir, SAYGI degerdir. Ondan sonrasini EVREN bilir.


6. KOMUNIZM'in ne zaman gerceklesecegi sorgulanamaz, bu EVREN'in bilecegi bir SIR'dir.


7. EMEKCI"lerin KOMUNIZM'min gerceklestirilmesi surecinde cektigi, cekecegi ZULUM'ler, ZULUM degil bir FEDAKARLIK'tir, YOLDA$LIK GOREVI'dir. Iste bunun icin EMEK KUTSAL'dir.


8. EMEKCI'lerin isbu KOMUNIZM'e gecis doneminde cektigi, cekecegi acilari, fedakarlikleri (zulum demiyoruz dikkat ederseniz) unutup, unutturmasi icin AFYON ve ALKOLLU ICKILER gibi UNUTTURUCULAR'ini kullanmasi mubahtir. (EMELci Babalarimizin dedigi gibi "DIN afyon" oldugundan EMEKCI'ler "DIN"'i kullanamiyacagindan onun yerine "AFYON" ve "ALKOLLU ICKILER" ve diger benzer "UYUSTURUCU" ve "UNUTTURUCU"'lari kullanmalarinda hic bir sakinca yoktur. Yoksa EMEKCILERimiz icin bu FANI HAYAT gercekten cekilmez olurdu. Bu hayata FANI diyoruz cunku BAKI olan hayat KOMUNIZMDIR.)


9. URETIM araclari gecici olarak, yani KOMUNIZM gerceklesen kadar (ne zaman gerceklesecegi SIR'dir SORGULANAMAZ bakiniz Madde 6.) EVREN tarafindan PARTI'nin tasarrufuna birakilmistir. PARTI KODAMAN'lari ve onlarin EVLAD-U IYALI bu konuda tam TASARRUF yetkisine sahiptir. EMEKCILER PARTI'nin EVREN'den aldigi YETKI'ye gore uydurdugu yasalara gore EMEKCI olarak URETIM'e katkida bulunmakla YUKUMLU'dur. URETIM fazlaligi HAZINEYE kalir, HAZINEnin nereye nasil tahsis edilecegine PARTI karar verir. PARTI'nin KOMUNIZMin gerceklesmesi surecinde EMEKCILERIN sirtinda kacinilmaz bir KAMBUR oldugu bir EVRENsel GERCEK'tir. PARTI HAZINE'ye dusen URETIM FAZLALIGI'ni uydurdugu yasalari diger SPEElere dayatmak icin kullanabilir. Bunun icin de SILAHLANMA yarislarina katilabilir. Diger SPEElere gosteris olsun diye SARAYLAR, TATIL KOYLERI, SON-YOLCULUK HANLARI yaptirabilir ve bu gibi gecici konuklarda PARTI UYELERI'ni KONUKLAYABILIR. PARTI'nin UYELERININ yuksek menfaatlerini saglamasi dogaldir. Bu durum GECICI oldugundan EMEKCILERIN gozune batmamalidir, EMEKCILER bu durumu da bir yeni ZULUM olarak degil, FEDAKARLIK olarak algilamalidirlar.


10. PARTI EVREN'in YERYUZU'ndeki HALIFE'sidir, bu nedenle PARTI POLITIKASINI ve yaptigi YASALARI elestiren CEHENNEM'I (SIBIRYA'YI ya da TIMARHANE'yi) boylar.


11. KOMUNIZM'in gerceklesmesi icin EMELcilerin EMEKCIlerin URETIM FAZLALIGI'ni somurmekten, gununu gun etmekten baska yapacagi bir is yoktur, cunku KOMUNIZ'in gerceklesmesi icin hem nitel hem de nicel kosullarin olusmasi gereklidir. Iste bu kosullari olusturacak olan da EVREN'dir/TARIH'tir. EMELcilerin TARIH'in isine karisip KOMUNIZM'i aceleye getirmeye ne gucleri yeter, ne de EVREN onlara boyle bir hak tanimistir. Bu EVREN'in sirridir, EVREN SIRRINDAN SUAL OLUNMAZ. Bir baska deyisle EMELCI EVREN'in ve TARIH'in dilegine boyun egen, teslim olandir.


12. Isbu anayasaya gore kurulmus/kurulu/kurulacak duzenleri elestirenler meczuptur. Bu anayasaya gore calisan Cennet-makan duzenleri elestiren Meczuplar toplumdan yalitilmak amaciyla TIK-VE-UNUTlara gonderilir.


13. KAPITAL EMEL'cileri KOMUNIZM yolundan sapitmaya calisan $EYTAN'dir. Buna gore butun KAPTAL'istler de $EYATIN'dir. Ancak bu $EYTAN, PARTI eline gectiginde gecicide olsa KOMUNIZM'e hizmet eden bir EMELciye donusturulebilir. Boylece $EYTAN'la EMELci arasindaki fark da likide edilmis, bir ta$la iki ku$ vurulmus olur. KOMUNIZM'den once SETAN'in (KAPITALIZM'in) varolusu da EVREN'in sirlarindan EVRENSEL bir sirdir. EVREN HIKMET'inden sual olunmaz! Belki de EVREN EMELCILERI gecici olarak cezalandirmak icin bu $EYTAN'in varligina izin vermis olabilir, cunku EMELCILER KOMUNIZM BAHCELERINDE zevk-u safa surerken bu $EYTAN'a uyup, EVREN'in buyruguna aykiri cikip AYVA'yi yemeselerdi bu $EYTAN bunlara musallat edilmezdi.


14. Evren bize oyle vahyediyor ki Cennet/Cehennem yoktur, olsa bile oralarda bile kast sistemi vardir. Biz EMELciler bu dunyada otuz-bir cektiklerimizi orada da cekecege benzeriz "nuans farki"'yla.."


15. Eger Uluslararasi esittir Globallesme, Enternasyonal esittir Komunizm ise, Komunizm esittir Globallesmedir. Iste Tekyasallasmanin sonu budur.


16. Ticaret haramdir. Fakat komunizm gerceklesene degin Devletin ticaretle istigal etmesi mubahtir.


17. Hic bir EMELci EVREN'in agir gorevini ustlenmez ama kendine sadece katalizatör olarak gorev bicebilir.


18. Medya hicbir zaman, hicbir ortam ve durumda bagimsiz olamaz.


19. Siyasette bagimsizlik yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Halife Abdulhamid II'nin duasinin duzeltilmis hali:

" Allahım helal etmiyorum!   Şahsımı değil, ümmetimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum! Beni, benim için lif lif yolsalar, c...